Jiran-Jiran Mak Long Cyber

Mak Long Cyber Bergeng Dengan...

BloggerMelayu.com

Blog Kita

BlogMalaysia.com

Thursday, March 4, 2010

Bilet TAG Mak Long. Mak Long Layannn....

Mak Long dapat mesej kat shoutmix sebelah ni yang Bilet TAG Mak Long. Mak Long mana pernah kena TAG-TUG ni. Bila orang dah berbudi, kita kena la berbahasa. Orang memberi, kita merasa. Dalam TAG ni, kena menjawab soalan-soalan yang Mak Long rasa, kalau Mak Long jawab, memang jujur habis! Al-maklum la, Mak Long ni bendul sikit. Orang tanya 3 + 3,  berapa, Mak Long jawab 9. (Tu bukan bendul, tapi tu bodoh namanya.hehe)

Meh kita layan TAG Bilet dulu :

1.- Adakah anda rasa HOT???
Huish, sape yang kenal Mak Long, konfem cakap Mak Long ni HOT tau. ;)






2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
Haaa... Mak Long guna AlienWare Invader. Lupa dah upload kat mana. Tengok kat bawah ni :



Klik untuk gambar lebih besar. Terima kasih.



3 - Cerita pasal gambar
Mak Long rasa Mak Long ni pelik sikit. Mak Long sendiri, apa yang Mak Long lalui, orang lain takkan dapat. That's why I call myself, ALIEN! Mak Long suka Alien. Dia senyap-senyap je terbang UFO sana-sini, tapi tak kacau pun hidup orang pun. ;)






4 - Bila kali terakhir anda makan pizza?
2-3 hari lepas. Kak Miza belanja as my lunch.






5 - Lagu terakhir anda dengar?
Once - Aku Mau






6 - Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Mak, Ayah and adik2 panggil Kak Long.
Pak Long panggil Sayang.






7 - Tag lagi 8 org
1. Aisa Tersayang
2. Azra
3. Azrinn
4. Aizat
5. Aku Nakal
6. Hans
7. Meli
8. CyberMummy






8 - Siapakah org no.1 kepada anda?
Teman wanita, soulmate yang sangat disayangi.






9 - Katakan sesuatu mengenai org no.5
Depan orang, dia tunjuk die gembira. Sedangkan dalam hati, dia berduka.






10 - No.3 ada hubungan dengan siapa?
Haaa... tengok dekat profile Facebook die, korang tau la nanti. ;)






11 - Bagaimana pula dengan no.4
Haaa.. awek dia nama Shaz. ;)






12 - Pesanan kepada orang no.6
Selalu la singgah blog Mak Long yang tak seberapa niii...






13 - Kata2 cinta untuk orang no.2
Herm, May Allah bless you, Azra. Semoga Azra berjaya di dunia dan di akhirat. Thanks for everything. :)






14 - Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Mereka dua orang manusia yang berasal daripada tanah.






15 - Berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
1. Aching!
2. Tulisan post kecik gile.
3. Header kata suka rama-rama
4. Warna barang lembut2 je. Tak de warna2 garang.
5. Dia perempuan.






16 - Persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
Kambing hidung mancung, lembu hidung kembang.






17 - Perasaan anda wat tag ni?
Memula best, lama-lama, geram dengan bullet yang tak teratur. hehe






18 - Adakah anda tau si razman itu sengal?
Walaupun Mak Long tak kenal dia, Mak Long leh rasa bahang sengal die.






19 - a)GAY or b)LESS
Bi. hikhik





**Mak Long dah dapat kerja kat Body Shop. Terima kasih kepada semua orang yang mendoakanya. Semoga berjaya di dunia dan di akhirat... :)

11 comments:

Aizat said...

huhu aku kena tag.
susah ni nak tag orang lain sebab aku pon xramai geng blog
apepon insyAllah akan dicube..

Congrats lah maklong dah dpt keje.
berwangi wangian lah maklong lepas ni. selamat bertugas.

Mak Long Cyber said...

Mak Long pun tak ramai kawan.
Yang itu2 je la yang ada.

Kenapa berwangi-wangian bila Mak Long dapat kerja ek?
Mak Long memang dah selalunya wangi.
eheheh.

~0~ said...

hehehe...cam kenal...

Mak Long Cyber said...

Bukan macam, memang kenal. :P

Aizat said...

yerlah sebab keje body shop, bnyk perfume, sabun, body lotion n mcm2 lg

Mak Long Cyber said...

Owh ic.
Bukan Mak Long leh pakai semua tu pun.
Pengsan customer nanti. haha.

hans said...

sorry mak long
den xsuka buat tag

Mak Long Cyber said...

It's ok. Mak Long faham. Mak Long
pun tak suka sebenarnya. hikhik.

royal joe budu said...

tumpang UFO boleh..? XD

hans said...

hahaha
nasib mak long tak kecik hati
sorry lagi sekali noh

Natasha said...

salam..wah maklong layang tag juak ker?? hakhakhak..bagus..bagus...