Jiran-Jiran Mak Long Cyber

Mak Long Cyber Bergeng Dengan...

BloggerMelayu.com

Blog Kita

BlogMalaysia.com

Thursday, February 25, 2010

Nokiah Expresso Muzika Rosak. :(

Lama Mak Long tak beri post baru, kan? Kalau tak de gambar, Mak Long berat la sikit nak update. Mak Long pun tak tahu apa masalah memori card enset Mak Long. Sekarang, Mak Long guna memori phone je. Memori phone tak lepas nak save gambar sebab dah penuh dengan benda lain.

Ish, enset rosak macam putus nyawa je. Dekat sini pulak, ntah kawasan pedalaman ke apa. Satu kedai enset pun tak de yang amik servis baiki enset. Tanya sal memori card pun tak tahu. Adoyai. Mak Long kena wat sendiri la nampak gaya. Try format dulu memori card, kot2 elok nanti.

Jadi, Mak Long menyepi dulu la neh. Doakanlah memori card Mak Long elok balik lepas format. Nanti, leh cerita panjang. Hehe.

*Esok Maulidur Rasul. Assolatu 'ala Nabi. Assolatu 'ala Nabi. Assolatu 'ala Nabi. Nak capai keredhaan Allah, syurga Allah, lakukan apa yang dilakukan oleh Rasulullah S.A.W. Nabi sebaik-baik contoh buat kita. Qudwah hasanah. Moga-moga Mak Long mampu sampai ke arah tu. Dugaan banyak betul sekarang. Adeh...

6 comments:

MAMASYAZA said...

apa2 saje yang melibatkan enpon kalo rosak, boleh mati akal dibuatnya...sbbb semuanya ada dlm tu, harap memori kad mak long elok lepas ni

Mak Long Cyber said...

Ya Allah, doa Mamasyaza makbul!
Alhamdulillah... Semoga Allah
merahmati kehidupan Mamasyaza.
Memori kad Mak Long baru je elok ni.
So, boleh dah nak start berkongsi
gambar balik. ;)

Alhamdulillah...

Aisa_Rosdi said...

cian ny...
cr la kdai repair nset kt ktn...

Mak Long Cyber said...

Adoyai, jauh la plok.
Tapi, ok doh ni.
Baru je ok. hehe.
Alhamdulillah...

Aizat said...

Dah ok bagus lah..
pasni nak letak gambar jugak lah kat blog..
rase macam tak best kan takde gambar dalam post

Mak Long Cyber said...

Haa, ok gak tu Aizat.
Mak Long leh enjoy2 lepak blog Aizat.
;)